Binderholz rakentaa 3. binderholz CLT BBS -tuotantolaitoksen Burgbernheimiin, Saksaan laajentamaan suurformaattikapasiteettiaan.

Binderholz-konsernin tytäryhtiö Binderholz Bausysteme valmistaa menestyksellä Binderholz CLT BBS:ää 10 vuoden ajan.

Viime vuosien dynaaminen kasvu kantaa hedelmää, investoimme nyt uuteen Saksassa Burgbernheimissa sijaitsevaan suurformaattilevyjen tuotantolaitokseen, jossa on vastaava kokoamiskapasiteetti. Tuotantolaitteissa käytetään Itävallassa Unternbergissä sijaitsevassa toimipaikassa käytettyjä ja hyväksi todettuja komponentteja, joihin lisätään saavutettu tekninen osaaminen. Toiminta alkaa jo joulukuussa 2016.

Lisäksi Itävallassa Unternbergissä sijaitsevassa päätuotantolaitoksessa investoitiin talvikuukausien aikana tuote- ja kokoamiskapasiteettiin. Tehtyjen investointien jälkeen Binderholz Bausystemin binderholz CLT BBS:n tuotantokapasiteetti on 200 000 m³.

Koko Euroopan kattava tuotemyynti yhdistettynä laajaan tekniseen neuvontaan ja palveluun tekee Binderholzista massiivipuurakentamisen asiantuntijan ja osaajan. Kapasiteetin laajennus kattaa lisäksi BBS-markkinoiden kasvun Australiassa, Singaporessa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

BSH-tuotanto loppuu Burgbernheimissa, Saksassa elokuun lopussa. Nämä määrät kompensoidaan optimoimalla ja laajentamalla Itävallassa Jenbachissa sijaitsevaa toimipaikkaa ja BSH-tuotantoa nostetaan 280 000 kuutiometriin vuodessa.

2015 oli menestyksekäs vuosi koko Binder-konsernille. 2016 investoidaan kaikkiin 9 toimipaikkaan Itävallassa, Saksassa ja Suomessa. Tänä vuonna konsernissa työstetään 900 000 m³ sahatavaraa massiivipuutuotteiksi.