Binderholz-konserni osti Vapo Oy:ltä Vapo Timber Oy:n koko osakekannan ja siten yrityksen Lieksassa ja Nurmeksessa sijaitsevat sahat tammikuun alussa 2016. Yhtiö on toiminut tämän jälkeen nimellä Binderholz Nordic Oy. Harvestia Oy on vastannut tähän asti Binderholz Nordicin Lieksan ja Nurmeksen sahojen puunhankinnasta.

Elokuun alusta tukkien toimitukset Lieksan ja Nurmeksen sahoille siirtyvät Harvestialta kokonaan Binderholz Nordic Oy:lle. Samalla Binderholz Nordic aloittaa oman puunhankintatoiminnan ja leimikoiden oston Pohjois-Karjalan, Savon ja Kainuun alueilla.

Liiketoimintakaupassa sahojen puunhankinnasta vastaavat seitsemän toimihenkilöä Pohjois-Karjalassa siirtyvät Harvestialta Binderholz Nordic Oy:n palvelukseen. Samoin tähän hankintaan liittyvät metsäkone- ja puutavara-autoyrittäjät jatkavat urakointia elokuusta eteenpäin Binderholzin palveluksessa.

Binderholz haluaa kiittää Harvestiaa hyvästä yhteistyöstä ja toivottaa siirtyvän henkilöstön tervetulleeksi Binderholziin. Haluamme myös toivottaa tervetulleiksi yhteistyökumppaneidemme joukkoon siirtyvät urakoitsijat, jotka vastaavat muun muassa leimikoiden korjuusta ja puutavaroiden kuljetuksista.

Tulemme yhdessä panostamaan hyvään ja tulokselliseen yhteistyöhön alueen metsänomistajien ja puun myyjien sekä muiden yhteistyötahojen kanssa.