Ostamme puuta

Tee puukauppaa kanssamme

Ympäristöä ajatellen, metsiäsi kunnioittaen, sinua kuunnellen

Suomessa Binderholzin puunhankinta-alueet kattavat Pohjois-Karjalan, itäisen Savon ja Kainuun eteläosat. Puunostosta vastaavat puunhankintaesimiehemme, jotka ovat alueesi paikallisia ja kokeneita metsäasiantuntijoita. He tuntevat lähitienoot ja tietävät, että metsäsi ovat sinulle arvokkaita ja tahdot saada niistä parhaan mahdollisen hinnan sekä takuun, että puut jatkojalostetaan huolellisesti.

Hankintaesimiehemme osaavat arvioida metsillesi tarvittavat toimenpiteet. Voit lähestyä heitä kaikissa puukauppaan liittyvissä asioissa. Yhteydenotto hankintaesimiehiimme on aina maksutonta eikä se sitouta sinua mihinkään.

Sama hankintaesimies vastaa puittesi matkasta aina metsäsästä tehtaalle. Voit sopia tarkemmista yksityiskohdista lähimmän hankintaesimiehesi kanssa ja tiedustella häneltä esimerkiksi hakkuiden etenemistä. Puukauppaa tehdessäsi sinun ei tarvitse pyöritellä paperipinoja tai pähkäillä turhia – hankintaesimiehemme tekevät asiat yksinkertaisiksi ja hoitavat kaiken muun puolestasi sen jälkeen, kun olet allekirjoittanut kauppapaperit.

Ota yhteyttä – lähin hankintaesimiehemme tulee tapaamaan sinua vaikka kotiovellesi.