Jari Nevalainen

Juuan, Polvijärven ja Kolin hankintaesimies

Polvijärveltä kotoisin oleva ja siellä tälläkin hetkellä asuva Jari valmistui Mikkelin ammattikorkeakoulusta metsätalousinsinööriksi vuonna 2003. Työelämään Nevalainen siirtyi saman tien valmistumisensa jälkeen. Nevalainen työskenteli metsäneuvojana metsänhoitoyhdistyksellä kolmen vuoden ajan, jonka jälkeen hän aloitti työt hankintaesimiehenä Vapo Timberillä. Vapo Timberin lopetettua oman puunhankintatoimintansa jatkoi Nevalainen työskentelyä Harvestialla. Harvestialta mies siirtyi Binderholzin työntekijäksi. Siten miehelle on kertynyt kokemusta hankintaesimiehen tehtävistä yhteensä kymmenen vuotta.

Pohjois-Karjalassa koko ikänsä asunut Nevalainen tuntee osto-alueensa metsät hyvin: mies liikkuu metsässä työnsä puolesta, mutta myös vapaa-aika kuluu pitkälti luonnon helmassa. Metsästys, kalastus, marjastus ja sienestys kuuluvat miehen mieliharrastuksiin. Myös lenkkeilylle ja pyöräilylle Nevalainen pyrkii löytämään aikaa. Nevalaisen metsästyskoiraharrastus pitää myös huolen siitä, että miehen arki pysyy aktiivisena kesät talvet.

Monivivahteinen, itsenäinen ja erähenkinen hankintaesimiehen työ on Nevalaiselle oikea toiveammatti. Erilaisten ihmisten kanssa tekemisissä oleminen sekä vaihtelevat työpäivät sopivat miehen luonteelle. Jokainen päivä tuo tullessaan jotain uutta – eikä Pohjois-Karjalan raittiista ulkoilmasta voi saada tarpeekseen!

Yhteystiedot:

Puh. 0400 159 290
jari.nevalainen@binderholz.com

Polvijärventie 15 7 A, 83700 Polvijärvi