Toiminta Suomessa

Binderholz Nordic Oy

Yli 60 vuotta sitten Binderholz-perheyhtiö oli vielä pieni sahalaitos, mutta tänä päivänä yhtiö on yksi alan johtavista eurooppalaisista toimijoista. Nimekkääksi puunjalostuskonserniksi kasvanut itävaltalainen perheyhtiö on laajentanut toimintaansa Itävallasta Saksaan, ja vuonna 2016 yhtiö aloitti puunjalostustoiminnan myös Suomessa.

Ostaessaan Vapo Oy:ltä Vapo Timber Oy:n koko osakekannan ja yrityksen Lieksassa ja Nurmeksessa sijaitsevat sahat tammikuun alussa 2016. Binderholz osti vuoden 2017 alussa Lieksassa liimapuu -ja höylälinjan. Näin yhtiö laajensi toimintaansa tuotteiden jatkojalostukseen.

Vuodesta 2016 alkaen binderholzilla on ollut oma puunhankintayksikkö Pohjois-Karjalan ja Savon alueella, jonka avulla turvaamme tukin saannin Lieksan ja Nurmeksen sahoille.

Lähialueen hyvälaatuiset kuusi- ja mäntyraaka-aineet, sahojen hyvä tekninen varustelu ja riittävät laajennusmahdollisuudet tulevia investointeja varten olivat sahojen ostoon johtaneista syistä kaikkein merkittävimmät.

Lisätietoja hankintaprosessista näet täältä

hq-day

Luotettavaa laatua, arvokasta ammattitaitoa

Huipputeknologia, innovaatiot, ensiluokkaiset raaka-aineet ja korkealaatuiset lopputuotteet ovat olleet Binderholzin menestyksen salaisuus. Myös aktiivinen ja asiantunteva asiakaspalvelu, kattava tuotevalikoima ja hinnoittelun markkinavastaavuus sekä Binderholzin laadunhallinta ovat myös olleet merkittäviä tekijöitä yhtiön maineen polulla.

Binderholz-konsernin tulevaisuus näyttää valoisalta, sillä puurakentaminen tulee suurella todennäköisyydellä olemaan tulevaisuudessa entistä suositumpaa; kestävät ja ekologiset rakennusratkaisut kiinnostavat rakentajia entistä enemmän. Myös rakennusmateriaalien luonnonmukaisuus tuntuu olevan kuluttajille yhä vain tärkeämpää. Tähän tarpeeseen myös Binderholz pyrkii vastaamaan – nyt ja tulevaisuudessa.