Tommi Räsänen

Nurmeksen, Rautavaaran, Valtimon ja Sotkamon hankintaesimies

Nurmeksessa asuva Tommi on tuttu mies monille alueen metsänomistajille ja isännille. Räsänen on tehnyt puukauppaa vuosien ajan Nurmeksen, Valtimon ja Rautavaaran alueilla. Työharjoittelijasta vakituiseksi työntekijäksi Vapo Timberille tiensä raivannut mies ehti työskennellä Vapo Timberillä noin kuusi vuotta ennen kuin työputki Harvestialla alkoi vuonna 2011. Harvestialta mies siirtyi työskentelemään Binderholzin alaisuuteen neljän muun kollegansa tapaan.

Hankintaesimiehen työ on Räsäsen mielestä palkitsevaa monella tapaa. Tehtävät ovat monipuolisia, ja jokainen työpäivä on erilainen. Uusiin ihmisiin tutustuminen ja tuttavuuden teko maanomistajiin ei ole vaikeaa sosiaaliselle miehelle. Myös maastossa liikkuminen ja metsiin tutustuminen ovat Räsäselle paljon mieluisampia työskentelymuotoja kuin toimistossa tietokoneen ääressä istuminen.

Luonnon ääressä mies viettää aikaansa myös vapaalla ollessaan. Metsästys, kalastus, metsänhoitotyöt ja ulkoilu pitävät Räsäsen aktiivisena. Kun työpäivät ja vapaahetket ovat vierähtäneet metsissä ja kalavesien äärellä jo vuosien ajan, ei epäilystäkään, etteikö Räsäsen tietotaitoon puukauppa-asioissa pystyisi 100-prosenttisesti luottamaan.

Yhteystiedot:

Puh. 0400 964 463
tommi.rasanen@binderholz.com

Sahanportti 1, 75500 Nurmes