Tero Luukkainen

Lieksa eteläisen, Eno itäisen ja Ilomantsin hankinta- ja korjuuesimies

Joensuussa syntynyt ja samaisessa kaupungissa itsensä maatalous- ja metsätieteiden maisteriksi lukenut Tero tiesi jo varhaisessa vaiheessa haluavansa töihin metsäalalle. Opiskeluaikana Tero sai kattavan kuvan Pohjois-Karjalan metsien rakenteesta työskennellessään ensin Metsäkeskuksella ja myöhemmin Metsäntutkimuslaitoksella. Opintojen loppusuoralla ja heti niiden päätyttyä Tero toimi lomittajana UPM:n Kaukaan tehtailla puunvastaanoton ja mittauksen eri työtehtävissä.

Keväällä 2014 Tero aloitti OTSO Metsäpalveluiden Lieksan toimistolla toimihenkilötehtävissä. Lähes neljän OTSO:lla olo vuoden ajan Tero tuli monelle metsänomistajalle tutuksi erilaisten metsänhoitotöiden, tila-arvioiden, metsäsuunnitelmien, kiinteistövälityksen ja puukaupan merkeissä. Alusta asti puukauppa tuntui Terosta kiehtovimmalta ja omimmalta työlajilta ja talvella 2018 miehelle tarjoitui mahdollisuus siirtyä Binderholzille puunoston tehtäviin Lieksan ja Ilomantsin alueelle.

Tero ei malta pysyä poissa metsästä vapaa-ajallakaan. Vuodenajoista riippuen mukana metsässä vuorottelevat moottori- ja raivaussaha, sieni- ja marjakorit sekä erilaiset ”paukkuraudat”. Vastapainoa metsäisille harrastuksille Tero saa kalastuksen parista. Kalastus suuntautuu pääsääntöisesti kesämökin ympäristöön Liperiin.

Metsänomistajien keskuudessa Tero on opittu tuntemaan huumorintajuisena ja helposti lähestyttävänä persoonana. Puukauppa-asioiden lisäksi Tero jakaa auliisti vinkkejä myös muihin metsäasioihin liittyen.

Yhteystiedot:

Puh. 040 651 7229
tero.luukkainen@binderholz.com

Kevätniementie 7, 81700 Lieksa