Olli Kukkonen

Kontiolahden, Liperin, Heinäveden ja Savonrannan hankintaesimies

Heinävedellä asuva Olli on muiden Binderholzin hankintaesimiesten tapaan metsäalan asiantuntija, jolle on kertynyt mittava työhistoria erilaisten metsätalouteen liittyvien tehtävien parissa. Mies on pyörittänyt omaa hankintayhtiötä, työskennellyt metsänhoitoyhdistyksessä toiminnanjohtajana sekä toiminut Metsähallituksen aluesuunnittelijana. Harvestialla Kukkonen ehti työskennellä viisi vuotta ennen siirtymistään Binderholzin riveihin.

Luonnossa liikkuminen kuuluu miehen työnkuvaan – mutta myös vapaa-aikaan. Retkeily, marjastus ja kalastus ovat Kukkosen sydäntä lähellä. Muun muassa Lapissa patikointi ja vaeltaminen ovat Kukkoselle mieluisia lomanviettotapoja. Olli seuraa myös urheilua monipuolisesti.

Metsäkauppojen parissa vuosia työskennelleenä mies osaa konsultoida asiakkaitaan monipuolisesti. Verotusasiat, asiakirjojen laatimiset sekä metsäarvioinnit ovat tälle karjalaismiehelle tuttuja, ja edellä mainituissa asioissa mies kertookin muita mielellään auttavansa. Kukkosen mielestä parasta hankintaesimiehen työssä on erilaisten ihmisten tapaaminen ja se, että jokainen puukauppa on yksilöllinen. Kukkosen vuosien kokemus metsäsektorin eri tehtävissä on tae, että jokaiselle löydetään yhteistuumin sopiva sekä ymmärrettävä ratkaisu – olipa asiakkaana sitten ensikertalainen tai jo useita puukauppoja tehnyt metsänomistaja. Kukkonen kertookin pyrkivänsä aina räätälöimään ratkaisut siten, että ne palvelevat asiakkaiden tarpeita ja ennen kaikkea – ovat toimivia myös metsän kannalta.

Yhteystiedot:

Puh. 040 722 8744
olli.kukkonen@binderholz.com

Länsikatu 15, 80100 Joensuu